Notícies


Avís als usuaris: Afectacions a la mobilitat a Calella per la "Volta ciclista a Catalunya 2012”, dilluns 19 de març.

16/03/2012

La Policia Local de Calella ens fa arribar la informació sobre les afectacions a la mobilitat amb motiu de la “92ª Volta ciclista a Catalunya” que tindrà la sortida i arribada a Calella el dia 19 de març:

- Tall de la N- II del dia 19 entre les 13’15 i les 13’30 h. entre la Riera Capaspre i Rierany dels Frares de Calella. (Sortida VOLTA)

- Tall de la N- II del dia 19 entre les 16’00 i les 18’00 h. aprox. entre Sant Pol de Mar i Rierany dels Frares de Calella (entrada autopista). (Arribada VOLTA)

- Circulació restringida a tot el Passeig de les Roques des de les 09’00 h. del dia 18 a les 20’00 h. del dia 19.

- Circulació restringida a la Riera Capaspre, de la N- II al Passeig de les Roques, de les 08’00 fins les 16’00 h. del dia 19.

Per aquest motiu, s'avisa als usuaris que no es podrà tenir accés des de la N-II a l’aparcament del recinte de l’Hospital de Calella durant el període de tancament de la N-II.

Adjuntem els plànols de la sortida, arribada i l’alternativa amb el desviament previst pels vehicles d’urgència i d’altres per arribar i sortir de l’Hospital Sant Jaume.

Per a qualsevol consulta o aclariment i/o solució de qualsevol cas concret que no estigui previst, podeu consultar el WEB de l’Ajuntament de Calella http://www.calella.cat/l_ajuntament/ o adreçar-se a Comissaria de la Policia Local , 93 766 59 20. 


© Corporació de Salut del Maresme i la Selva  -  Avís legal  -  Accessibilitat  -  Mapa web    Flash Player. Enllaç extern, s'obre en finestra nova.    Acrobat Reader. Enllaç extern, s'obre en finestra nova.

Aquest Web està utilitzant fulls d'estils vàlids Aquest Web utilitza codi XHTML 1.0 vàlid Aquest Web compleix el nivell AA d'accessibilitat
89.0.0.52

Ús de cookies:  Aquesta Web utilitza cookies pròpies. Si continua navegant en aquest lloc, considerem que accepta el seu ús.

Accepto